piremon

piremon

Kupa győztes a Piremon

2015. február 16. - piremon

A nyíregyházi Piremon SE nyerte az ülőröplabdázók Magyar Kupa döntőjét, miután három játszmában legyőzték az OKI Feniks Kikinda gárdáját.

 Piremon SE–OKI Feniks 3:0 (15, 20, 17)

A szerb bajnok, de évek óta a magyar pontvadászatban is résztvevő kikindaiak ezúttal nem tudtak igazán komoly ellenállást kifejteni a nyíregyháziak ellen. Az első játszmában mindössze tizenöt pontig jutottak, a második szett viszont szorosabb volt, de végül 25:20-ra azt is megnyerték a szabolcsiak. A harmadikban már olyan tekintélyes előnnyel vezettek, hogy még az is belefért, hogy edzőjük minden játékosnak lehetőséget adjon a pályán. A vége így 25:17 lett, amivel a Piremon SE huszonhetedik alkalommal hódította el a Magyar Kupát.

A harmadik helyen a tavalyi ezüstérmes váci Mozdulj SE lett. A torna legeredményesebb játékosa címet a nyíregyháziak ülőröplabdázója, Vitéz Gábor érdemelte ki.

Ülőröplabda Magyar Kupa végeredménye:
1. Piremon SE (Nyíregyháza)
2. OKI Feniks (Kikinda)
3. Mozdulj SE (Vác)

img_9495.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://piremon.blog.hu/api/trackback/id/tr297179545

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása